söndag 11 januari 2015

Härliga söndag

Tjena!

Här blev det sovmorgon i morse. Vaknade 10:30 ungefär .. Men man behöver ju sömn också ;b Älskling och Svea var ut på morgonpromenad medan jag ordnade med frukosten. Sen bytte vi om, klädde oss varma och tog en promenad ner till gymmet. Att borsta av bilen och ta den ner fanns liksom inte på kartan, då har vi nog aldrig kommit fram :'D Dom hade ju inte ens plogat så man visste ju knappt var man skulle gå heller så. Men det blev en bra uppvärmning. Körde rygg, axlar och ben idag, benböj, hantlar, benpress m.m. Riktigt skönt! Och så tacksam för Mattias hjälp att hitta muskelgrupper jag knappt visste fanns, haha. Missat mycket fast man gymmat till och från i 11 år. Man blir nog aldrig fullärd :) 

Efter gymmet knatade vi hemmåt, duschade och städade i ordning lite. Sen kom svärmor och hennes man hit och hade lunch med sig till oss. Köttfärslimpa med grönsaker, mums! Och en liten efterrätt, massa olika frukter och bär och lite vanilj kesella. Jättegott :) Ikväll ska vi käka lax och broccoli, längtar! Var så jävla längesen jag åt lax alltså ..

När vi hade ätit och druckit kaffe så fixade Folke upp våran magnetiska knivhållare så vi fick upp våra snygga knivar. Den mannen har liksom alla verktyg man kan ha, lämpligt! 

Nu har jag nyss varit ut med Svea, var faktiskt riktigt skönt. Det snöar inte längre och blåser inte heller. Men trottoarerna är inte plogade än så vi fick snällt dela väg med bilarna, vafan gör man liksom? Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. I morgon väntar jobb igen, 7-16, bara hoppas att tågen går som dom ska .. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar